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The Ultimate Guide to: Madeira

  I’ll be totally honest with you, until a trip to Madeira was suggested to me a couple of months ago, I hadn’t heard too much about the Portuguese Island. When I mentioned the upcoming trip to my parents, they agreed it was a place synonymous with the older generation or those who want a quiet holiday. So it’s safe to say I didn’t really know what to expect, other than no wild parties. But after a 4 hour flight, we touched down in Funchal and were instantly pleasantly surprised. Our trip was indeed relaxed, but jam packed with activities, incredible food and lots of laughter. The booking was made with  Jet2 Holidays , I text my lovely friend Misha to see whether she was up for a girly trip – and away we went. So sit back, relax and let me take you through the ULTIMATE guide to a new favourite island of mine. Madeira: The Ultimate Guide [pipdig_banner image=”https://scarlettlondon.com/wp-content/uploads/2018/09/IMG_2782.jpg” parallax=”yes”] Where to stay Madeira offers the best of both

Sonhos com mel de cana



Ingredientes

2 chávenas de água
2 chávenas de farinha
2 colheres e meia de chá de pó royal
Casca de limão (4ou 5 pedacinhos)
2 colheres e meia de sopa de açúcar
1 pitada de sal
6 ovos
1 colher de sopa de margarina (bem cheia)
1 pau de canela

Preparação

Levar ao lume: a água, o limão, o açúcar, a margarina e o sal, até ferver.
Em seguida, deitar a farinha já com o pó royal, (sempre com lume brando).
Quando a farinha estiver misturada retirar do lume. Amassar até ficar morno.
Quando a massa estiver quase fria, deitar os ovos, um de cada vez mexendo sempre até misturar bem. (ler notas 1 e 2)
Depois da massa bem ligada, retirar pequenas porções com a ajuda de uma colher e fritar em óleo bem quente até os sonhos ficarem dourados. Retirar para um pirex e servir os sonhos regados com mel de cana.
Nota 1: Mexer primeiro com a mão e quando a massa estive um pouco mole mexer, com a colher de pau.
Nota 2: Pode haver necessidade de deitar mais farinha se a massa estiver a pegar nas mãos, ou mais ovos, se a massa estiver ainda dura.

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